Kjære Bukkens venner

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du var innom. Selv en kort melding i Gjesteboken settes det stor pris på. Har du en god historie fra Bukken som tåler dagens lys er du også hjertelig velkommen til å dele den her. Skulle du være i besittelse av foto, film eller lydopptak du vil dele, vennligst send en epost for nærmere avtale.

Gjesteboken

Vær oppmerksom på at Redaktøren må godkjenne ditt innlegg før det publiseres offentlig.

Skrive en ny oppføring for gjesteboken

 
 
 
 
 
Felt merket med * er obligatoriske.
E-postadressen din blir ikke publisert.
Det er mulig at oppføringen din bare blir synlig i gjesteboken etter at vi har gjennomgått den.
Vi forbeholder oss retten til å redigere, slette eller ikke publisere oppføringer.
4 entries.
Åse Høibråten Åse Høibråten wrote on 1. november 2021 at 12:49
Det var en herlig tid; mye moro og full trøkk hver helg! Bukken var helgens høydepunkt i flere år, og det ble brukt adskillige tellerskritt mellom oss venninner på lørdags ettermiddag for å diskutere antrekk & sminke, og ikke minst avtale vorspiel! Like spennende hver gang å se om hvilke av de kjekke guttene som kom i kveld?!?! Når det nærmet seg stengetid, gjaldt det å "kapre" en kar å få siste dans med......og det endte ofte med nachspiel ;-)) Har hatt det SÅ mye gøy på Bukken, og gleder meg til reunion ;-))
John Glenn Robertsen John Glenn Robertsen wrote on 13. august 2020 at 23:14
Artig nettside - så takk for den.
Har veldig gode minner fra "Bukken. Oppdatert og bra musikk som fikk folk utpå det lille dansegulvet. Det ble en del kvelder i perioden 1984 - 1988. Vaktene var greie. Husker en gang en eldre mann satt alene på et bord der (sikkert 60 år). Vi unge ble bedt bort på bordet og han spanderte øl på alle. Discoworld hadde ikke den samme lune atmosfæren (var for mange ekle jappe-menn der). "Fengselet" var et kult sted (husker ikke navnet ..Kasjotten?)
Men det var hard konkurranse: Oslo var ikke langt unna - i tillegg til La Gondola på Sørumsand.
Petter Holterhuset Petter Holterhuset wrote on 27. juni 2020 at 10:21
Det har vært en fornøyelse å sette opp denne hjemmesiden, ble mye mimring. Men så var heller ikke Bukken et hvilket som helst utested, Bukken hadde sjel, karakter og en masse flotte folk med på reisen.

På 80 og 90-tallet jobbet jeg som Dj på mange utesteder, men Bukken forble en slags base det alltid var stas å vende tilbake til. Det er mange minner, men de beste er nok knyttet til kollegaene og den unike samarbeidsånden som hersket, noe som antakelig smittet over på gjestene.

Og historiene er mange.. Back 2 Back-spilling med Dj. Daffy, stamgjester som generøst sørget for at Dj´s hadde nødvendig veskeballanse!, den dansebandglade gjesten fra Fjellhamar som regelmessig grep mikrofonen for å fremføre «Tio tusen røda rosor» for full hals - artig!
Og ikke minst alle gjestene, hvor mange har blitt venner og bekjente. Takk for reisen.

Dj. Petter
Kjell Fiskerud Kjell Fiskerud wrote on 25. juni 2020 at 22:22
Tenk det. Nå er det over førti år siden Arnstein Hamre (død) og jeg leide et bilverksted i Strømmen med tanke på å skape en ny restaurant. Vi hadde en restaurant fra før (Bukken Bruse i Kongsvinger med suksess), så vi forsøkte og lage noe tilsvarende.
Med hjelp av dyktige medarbeidere skulle det vise seg at også Bukken i Strømmen ble et populært utested.

Selv om stedet ikke eksisterer lenger lever minnene. Alle (gjester og ansatte) som har hyggelige minner og kanskje bilder fra den tiden er velkommen til å dele de på denne siden.

Kanskje vi sees ved en anledning. You never know.