Invitasjonen til 30-årsjubileet i 2012

Nær 20 år etter at eventyret Bukken Bruse tok slutt ble det omsider avholdt et forsinket 30-årsjubileum! Her kan du lese invitasjonen fra den gang. Deretter kan du se på foto av Bukkenvenner på den røde løperen ved ankomst jubileet. God fornøyelse.

Hei venner av Bukken Bruse!

Nå har det sannelig vært snakket lenge nok om en Bukken Reunion.. På tide å ta affære! Rydd plass i kalenderen, puss danseskoene, finn frem skinnslips og skulderputer –

16. november 2012 blir det 30-årsjubileumsfest for Bukken Bruse Grill, Bar & Dancing, på: Klimt, Storgt. Lillestrøm.

Vi håper du fortsatt har noe krutt i kanonen og vil dele nok en Bukken-kveld med likesinnede. 80-tallet var muligens ikke det stiligste tiåret, men det må da ha vært det artigste – i vår tid. Hjelp til med å spre det glade budskapet slik at det blir riktig mange Bukker å mimre med, le av – og med, danse med – til låter du trodde var glemt!

Nå er det fortsatt restaurantdrift i bygget der Bukken Bruse hadde tilhold, men lokalene er ikke egnet for en Bukken Reunion. Faktisk har arrangørene lett med lys og lykte etter et godt alternativt lokale, men slikt finnes ikke på Strømmen. Vi har imidlertid funnet et utmerket alternativ i Klimt på Lillestrøm. Her er det mat å få, alle rettigheter, god danseplass og hyggelig imøtekommende personale.

Programmet for kvelden..

19:00 Personalmøte.
Dersom du arbeidet på Bukken Bruse på 80-tallet er du herved innkalt til personalmøte med personalpriser i baren.

20:00 Velkommen til 30-årsjubileumsfest.
Velkomstdrink og mingling, hvem er hvem – og gift med hvem?
Tapas serveres frem til ca. 21:30

Vi drøfter om ikke rekecoctail og biff med bernaise var et bedre alternativ? Sjekk med baren om det er mulig å få servert; San Francisco, Fjellbekk, Blue Nun, Madonna, Black Tower etc..

Ingen Bukkenfest uten dansemoro. Gjenopplev hits og grøssere fra 80-tallet som du hadde fortrengt. Det blir gjenhør med Duran Duran, Talking Heads, Frankie Goes To Hollywood, Depeche Mode, A-ha, Madonna, Kylie Minogue, Bee Gees, Michael Jackson, Wham, Simple Minds, Level 42, Prince, INXS, Rick Astley og mange andre glemte slagere.

22:00 DJ Arild, mannen som sveivet plater fra første åpningsdag og som siden forsynte Norge med Hits i stor skala!

23:00 DJ Daffy, krølle med det store smilet som holdt gjestene i aktivitet på dansegulvet gjennom det meste av 80 tallet.

24:00 DJ Petter, akà Doc. Retro. Han nektet å gi seg mens leken var god, reiser fortsatt rundt med de samme gamle platene!

03:00 Slutt, eller..

 

Ser frem til og treffe deg igjen!

Arild, Petter og Tormod.

«Start Spreading The News…»