40-års reunion

2. desember 1981 åpnet Bukken Bruse døren for første gang. Dette kunne vi ikke la gå upåaktet hen, vi måtte feire. 40 års reunion ble gjennomført 5. nov. 2021 på et stappfullt Il Padrino resturante Italia på Strømmen storsenter. Her følger invitasjonen.

- Slipp 80-tallet inn!

Nå blir det 40-års reunion for Bukken Bruse med høyt hår, baggy bukser, walkman på lomma og rekecocktail, biff og bearnaise på menyen. De gærne 80-åra med Poco Loco på brystkassa og Ball-logo på rompa er tilbake for en kveld.

Dette var før Madonna hadde fått bart og mens Mark Knopfler ennå trengte frisør. Pat Sharp var stjerne på MTV og Dan Børge Akerø eide LørDan på NRK. Samantha Fox bulet ut i 3D på flatt avispapir og Aha ville bli berørt av publikum. Og litt før Gro Harlem Brundtland mente det var typisk norsk å være god.

Under discokula som virret som et stjerneskudd danset spreke folk til låter som fikk beina til å krølle seg på gulvet. Det var Moonwalk til Michael Jacksons «Billie Jean» og «Thriller», ingen slappet av til Frankie Goes To Hoolywoods «Relax» ... Og hvem takket nei når David Bowie oppfordret til Let’s Dance ...? Våre eminente og originale Bukken-DJ´s har bunkret opp med 80-tallslåter – gled deg! I DJ-boksen denne reunionskvelden stiller DJ Tiltnes, DJ Daffy og DJ Petter (aka Doc.Retro).

Er du under 50 år? Glem det, da kan du heller bli hjemme og se på BarbaPappa og gjengen. Finner du ikke noen fargerike tekstiler i skapet? Dra til Fretex ... og husk DIGRE skulderputer. Ta med deg kompisene fra 80-tallet på en reise tilbake til tiåret da alt var fargerikt, spennende og lov. Og husk; den som har størst hår vinner!

- Dette kan bli siste gang det er jubileum for Bukken, så kjenn din besøkelsestid!

Fakta

Sted: Il Padrino, Støperiveien 5, Strømmen (Nærmere originalen kommer du ikke!)
Tid: Fredag 5. november kl. 19,00
Aldersgrense: 50 år - men vi aksepterer falske leg!

For anledningen serveres 3 retters Bukken-meny; rekecocktail, biff med bearnaise og eplekake med krem.
Men for all del.. Det tilbys alternativer! 😎

 

Djs 40 år senere